Fresh 8 Napisano 13 Sierpnia 2022 Siema to zdjęcie jest z wtorku, tydzień wcześniej wszystko wyglądało ok , pojawiły się małe kropki i tak to teraz wyglada mnij więcej pewnie i gorzej . Jakieś pomysły dlaczego tak jest ? Uprawa Autopot i Biotabs temperatura wysoka w granicach 29 w dzień noc około 21 Lampa dość wysoko około 50 cm , wcześniej temperatura była około 26 przez te ostatnie dwa tyg podskoczyła do 29 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 13 Sierpnia 2022 Teraz jest 7 tydzień kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,422 Napisano 13 Sierpnia 2022 @Fresh ph może być złe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 13 Sierpnia 2022 @Tester nie mierzyłem bo nie jest zalecane przy Biotabsach . Na 4 dziewczyny dwie wykazują takie objawy i szybko postępują na górnych liściach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 13 Sierpnia 2022 Miałem dawno temu coś podobnego i u mnie to był niedobór wapnia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach