Batman93 3 Napisano 6 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Zielone krainy napisał: @Batman93 No wiadomo, że stosował to oklepana sprawa, podstawka od Biobizz, efekty zadowalające, jak się dobrze je leje, jakiś stymulator kwitnienia, by się jeszcze przydał i calmag, a jak nie stymulator to sam calmag. A co byś polecił bardziej calmag od biobizz czy stymulator kwitnienia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Sierpnia 2022 @Batman93 Calmag to wapń i magnez są niezbędne , stymulator to preparat, jaki sprawia , że kwitnienie przebiega szybciej i bardziej optymalnie pod względem budowy kwiatów, a potem topów, jakie lepiej puchną, ale bez stymulatora się obejdziesz , a bez calmagu nie bardzo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batman93 3 Napisano 6 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Zielone krainy napisał: @Batman93 Calmag to wapń i magnez są niezbędne , stymulator to preparat, jaki sprawia , że kwitnienie przebiega szybciej i bardziej optymalnie pod względem budowy kwiatów, a potem topów, jakie lepiej puchną, ale bez stymulatora się obejdziesz , a bez calmagu nie bardzo. Ok dzięki w takim razie zamawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 7 Sierpnia 2022 @Batman93 co to jest za odmiana, jakie wymiary growboxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batman93 3 Napisano 7 Sierpnia 2022 55 minut temu, Tester napisał: @Batman93 co to jest za odmiana, jakie wymiary growboxa? Amnesia x-treme auto i bruce baner auto a co do wymiarów nie wiem na oko robiłem tego boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 @Batman93 Mam te same nawozy, od dłuzszego czasu uprawiam tylko na nich i sprawdzają się świetnie. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Batman93 oj dużo nauki jeszcze przed tobą 😆 trochę serduszka i to ogarniesz polecam zainwestować w jakiś porządniejszy sprzęcik bo przy takich growach będziesz miał może 2g suchego z krzaka noo i przedewszystkim musisz poczytać o LST bo to mogłoby mocno podbić ilość topków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batman93 3 Napisano 11 Września 2022 Postanowiłem zainwestować w normalnego grow boxa cały komplet ze wszystkim Teraz, Batman93 napisał: Postanowiłem zainwestować w normalnego grow boxa cały komplet ze wszystkim 4 minuty temu, Batman93 napisał: Postanowiłem zainwestować w normalnego grow boxa cały komplet ze wszystkim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach