mirecki 755 Napisano 3 Sierpnia 2022 Siemka. Stosował ktoś z Was ripena na out? Bo tak się zastanawiałem żeby go dodać tak na ostatnie stadium a później z 2-2,5 tyg przed kosą zastosować solidnego flusha (+ dodatek flawless finish od AN), tylko obawiam się plechy. Topy mają po tym spuchnąć ale co na to ta szara plecha? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Sierpnia 2022 @mirecki gdzieś kiedyś czytałem że ktoś zastosował i był zadowolony ale to out jest więc różnie może być, deszcze mogą czasami pokrzyżować plany. 4 godziny temu, mirecki napisał: Topy mają po tym spuchnąć ale co na to ta szara plecha? ??? jak będą warunki na pleche to sie zapewne pojawi, ripen nie ma tu zbytnio nic do gadania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 3 Sierpnia 2022 Teraz, Tester napisał: @mirecki ??? jak będą warunki na pleche to sie zapewne pojawi, ripen nie ma tu zbytnio nic do gadania Chodziło mi o to że przestrzeń między topami może być bardzo mała i że są większe szanse na pleche @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Sierpnia 2022 4 minuty temu, mirecki napisał: Chodziło mi o to że przestrzeń między topami może być bardzo mała i że są większe szanse na pleche ripen nie spowoduje że topy będą jakoś bardziej narażone na nią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach