yeeti420 1 Napisano 31 Lipca 2022 Witam, mam pytanie czy już ścinać mojego krzaczka? Zaczynał pod lampa, później go przesadziłem na outdoor. Jest to sativa o nazwie dark devil kiss auto i wykiełkowała 27 maja. Nawozy jakie używam to: substral 10-30-20 npk, asahi sl, i Ripen @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Lipca 2022 @yeeti420 Ona jest dopiero w początkowej fazie kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yeeti420 1 Napisano 31 Lipca 2022 @Zielone krainy ile wg ciebie potrzebuje do ścinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Lipca 2022 @yeeti420 Prawie całe kwitnienie przed nią, więc pewnie minimum miesiąc, jak nie więcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yeeti420 1 Napisano 31 Lipca 2022 Niech mnie kule biją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Lipca 2022 @yeeti420 Tak jest ze względu na warunki , z pogodą na outdoor jest ciężko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yeeti420 1 Napisano 31 Lipca 2022 Dziś tez cały dzień pada, a nie mogę dłużej trzymać tej rośliny. Co zrobić najlepiej z niedojrzałych kwiatostanów? Czytałem ze rosin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Lipca 2022 @yeeti420 Ja bym tego nie kosił, ale jak musisz to twój wybór. Tu masz artykuł na temat rosin. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yeeti420 1 Napisano 31 Lipca 2022 Dzięki bardzo, będę starał się trzymać tak najdluzej jak mi moja obecna sytuacja pozwoli. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach