Bisik 0 Napisano 24 Lipca 2022 Witam jestem początkującym i zielonym w temacie uprawy konopi dlatego z góry proszę mi wybaczyć być może głupie pytanie lecz nie znalazłem informacji w internecie na ten temat również w innym języku. Czy mogę wykiełkować nasiona pod lampą a potem przenieść sadzonki na dwór na słońce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Lipca 2022 @Bisik jeśli myślisz o oucie to chyba już na automaty jest nawet zbyt późno żeby zaczynać teraz. Ale tak, można trzymać rośliny pod lampą i wysadzać później na out. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bisik 0 Napisano 24 Lipca 2022 Chcę zmienić instalacje elektryczną dlatego muszę wystawić roślinki na dwór @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Lipca 2022 @Bisik automaty czy już kwitnące sezony ? Bo sezon może się coś od ilości światła popsuć we wzroście. Automaty nie reagują na zmianę światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Lipca 2022 @Bisik Jak sezon , który kwitnie to musiałbyś go chować po 12 h naświetlenia do ciemni, bo obecnie jest około 20 h światła, więc wróciłby na wega albo hermił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bisik 0 Napisano 24 Lipca 2022 Automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Lipca 2022 @Bisik To nie ma problemu, możesz wystawić na out. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bisik 0 Napisano 24 Lipca 2022 Dziękuję za pomoc 🤩 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach