Biszki 0 Napisano 23 Lipca 2022 Jest to 64 dzień tych roślinek wszystkie automaty i nie wiem czy dalej lać odżywki czy już sama woda ? I ile jeszcze czasu na wasze oko 2tyg max ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 23 Lipca 2022 @Biszki 3,5 tygodnia, na kwitnienie coś można dać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biszki 0 Napisano 24 Lipca 2022 10 godzin temu, Andi napisał: @Biszki 3,5 tygodnia, na kwitnienie coś można dać Ale dawać dalej to co od początku czyli biobloom i top max od biobizza czy zmienić bo mam jeszcze coś takiego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 24 Lipca 2022 Takie bio to ja bym lał do konca i nie myslal o flushach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biszki 0 Napisano 24 Lipca 2022 5 godzin temu, Niemedyczny_Użytkownik napisał: Takie bio to ja bym lał do konca i nie myslal o flushach Właśnie sam nie wiem jedni piszą ze nie trzeba inni żeby zrobić, może pójdę na kompromis i zrobie tylko tydzień flushingu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach