SamOn 2 Napisano 19 Lipca 2022 Witam mam proste pytanie wiem że PH musi być od 6,0 do 7,0 ale nie mam jak to sprawdzić. I moje pytanie brzmi tak czy jest jakaś woda do kupienia z takim PH i ktoś używał do podlewania outdoor? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Lipca 2022 @SamOn ja to lałem wszystkim co było, nawet wodą z bagien, dodawałem do niej dolomit i gitara było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 19 Lipca 2022 Całe życie podlewałem kranówką która pewnie według wielu miała za wysokie ph i rosło zdrowo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pedrooo1988 5 Napisano 19 Lipca 2022 4 minuty temu, Niemedyczny_Użytkownik napisał: Całe życie podlewałem kranówką która pewnie według wielu miała za wysokie ph i rosło zdrowo. Deszczówka Lepsza... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 19 Lipca 2022 @Pedrooo1988 co kto woli... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pedrooo1988 5 Napisano 19 Lipca 2022 3 minuty temu, Niemedyczny_Użytkownik napisał: @Pedrooo1988 co kto woli... Wiadomo 👊👊👊 °°° DESZCZÓWKA... DESZCZÓWKA... JESZCZE RAZ: DESZCZÓWKA °°° 😁😉😆🙃😏🤫 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach