lodzio 4 Napisano 6 Sierpnia 2019 Jaka jest najlepsza pora na odwiedziny miejscówki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 6 Sierpnia 2019 najlepiej jak najbardziej rano według mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 6 Sierpnia 2019 też jestem zdania że najlepiej z samego rana gdzie większość osób jeszcze śpi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) z samego rana też można spotkać ludzi np. myśliwych ale to jest raczej najlepsza pora, pod wieczór też można tylko tak aby nie zastała nas ciemność żeby wyjść z lasu, ja raz prawie nie wyszedłem tak się ciemno zrobiło Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Gumiś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 8 Sierpnia 2019 ja wieczorem śmigam trzeba obliczyć sobie tak czas żeby z miejscówki wyjść jeszcze jak jest w miarę widno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 8 Sierpnia 2019 ja wolę z rana zjawiać się na spota, porobić co trzeba, podlać i się ulatniam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 10 Września 2020 zależy o spota. w "mojej" okolicy, opętani grzybiarze od chyba 5AM zasuwają, tak że ok 8 jest pozamiatane z grzybów, a po południu już nikogo. zawsze też jest dobrze zapewnić sobie jakieś "alibi", plecak z karimatą , aparat profesjonalnie wyglądający, albo koszyk na grzyby żeby się podejrzenia nie rodziły. wiochy mają oczy. inna sprawa, że nie powinno się podlewać w południe, jak jest upał.(a tym bardziej jak leje ? ). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach