moonka 3,414 Napisano 14 Lipca 2022 Witam. Jestem w trakcie pierwszej hodowli outdoor. Uzywam odzywek Plagron starter set. 3 buteleczki po 50ml, na korzenie, wzrost oraz kwitnienie. Moj automat sensi skunk pokazal juz, ze wszystkie 3 roslinki to panienki. Widoczne sa malutkie wloski. Moje pytanie kiedy zamienic odzywke wzrostowa na odzywke na kwitnienie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Lipca 2022 @moonkagliwicee jak zacznie bardziej kwitnąć, najlepiej to na liście patrzyć z czasem można wyczuć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 14 Lipca 2022 (edytowane) @Tester co masz dokładnie na myśli z tymi liśćmi, zaczną chudnąć? Czy chodzi o co innego? Pytam z czystej ciekawości 😄 Edytowane 14 Lipca 2022 przez MiraiiNikki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Lipca 2022 @MiraiiNikki jak mają dobry kolor zielony to nie trzeba nawozić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 14 Lipca 2022 @Tester Aaaa, ja to zrozumiałem tak, że można poznać po liściach kiedy zmienić odżywkę na tą na kwitnienie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach