MaxwellAnderson 1 Napisano 13 Lipca 2022 Witam nie miał by ktoś podarować nasionek indoor? . będe z nich codzienie prowadził fotorelacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 13 Lipca 2022 @MaxwellAnderson cześć, ja mam, ale nasiona regularne, tzn. moga wyrosnąć meskie i żeńskie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 13 Lipca 2022 @Niemedyczny_Użytkownik nie ma sprawy , a wiesz co to za odmiana ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 13 Lipca 2022 (edytowane) @MaxwellAnderson różne odmiany to są, ale głównie satiwy. Mam np C'99 regular, Destroyer regular i chyba coś jeszcze, jakaś krzyżówka czegoś ale nie pamiętam czego dokładnie, musiałbym w domu sprawdzić. . Edytowane 13 Lipca 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2022 @Niemedyczny_Użytkownik z tym moim white Window to chyba miałeś rację że to herma na górze pokazała dwa włosy żeńskie a na dole tak jakby ziarno jakieś wyrastało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 13 Lipca 2022 @Niemedyczny_Użytkownik posiadasz moze jeszcze na stanie white widow ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 13 Lipca 2022 (edytowane) @MaxwellAnderson white widow miał Szwagrom nie ja, ja hermami nie obracam 🤣 Zapytaj go, może się podzieli pestkami jak nie jest sknerą 🤣 Edytowane 13 Lipca 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 13 Lipca 2022 @Szwagrom to jak jesteś skenera ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 18 Lipca 2022 @Niemedyczny_Użytkownik widzę ze szwagrom nie odpowiada , miałbyś jakieś 2 nasionka najlepiej roślinki która jak najmniej zapachów wydziela ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Lipca 2022 @MaxwellAnderson Pestki dać to nie problem , gorzej, że to śliski temat, nie wiesz, kto jest po drugiej stronie, a o wtopę łatwo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 18 Lipca 2022 11 minut temu, Zielone krainy napisał: @MaxwellAnderson Pestki dać to nie problem , gorzej, że to śliski temat, nie wiesz, kto jest po drugiej stronie, a o wtopę łatwo. wiesz co zawsze możesz sie wytlumaczyc ze to kolekcjonerskie , polskie prawo nie zabrania posiadania pestek zabrania sadzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Lipca 2022 @MaxwellAnderson My tu ziomek uprawiamy, ja mam rośliny pod dachem , z pestek się nie musze tłumaczyć, ale dając pestki nieznajomej osobie narażam się na problemy , to oczywiste. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 18 Lipca 2022 Godzinę temu, MaxwellAnderson napisał: 2 nasionka najlepiej roślinki która jak najmniej zapachów wydziela ? Tu by pasowała C'99 reg, bo ma minimalny zapach. Odezwij się na PW. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Lipca 2022 (edytowane) W dniu 14/07/2022 o 00:23, MaxwellAnderson napisał: @Szwagrom to jak jesteś skenera ? podbijam pytanie, kurde prawo ulicy mówi, że Bozia kazała się dzielić, a nie "niedzielić" 😄 Edytowane 18 Lipca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach