Profeska 0 Napisano 12 Lipca 2022 Witam triochomy są już mleczne wystarczy im czas do 27 lipca żeby ściąć całego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2022 @Profeska Outdoor czy indoor, to automat? Który dzisiaj dzień ma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profeska 0 Napisano 12 Lipca 2022 @Szwagrom outdoor automat ma już liczę 70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profeska 0 Napisano 12 Lipca 2022 @Profeska dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Lipca 2022 @Profeska w tydzień zmieni się trochę na brąz, głęboko mleczne już większość. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profeska 0 Napisano 12 Lipca 2022 @Udyr czyli co mogę ścinać za tydzień we wtorek? @Profeska bo jak już mówisz będą brozawe to już są git wtedy co czytałem na ruznych forach bo jak już potem przedojzeja to są nie fajne więc już chyba beje gitek nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profeska 0 Napisano 12 Lipca 2022 @Udyr i moje pytanie jest też takie co by się stało jak bym teraz ścią czy by było THC czy nie ale jak są małe zne to już jest z tego co wiem ale jak silne to już tak średnio wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Lipca 2022 @Profeska na mlecznych jest najlepiej ciąć jak pojawiają się bursztyny, przy brązach powoli robi się degradacja i działa mocniej na głowę (kanapowiec). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profeska 0 Napisano 12 Lipca 2022 @Udyr i co za tydzień będą okej już do ścinki nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Lipca 2022 Może tydzień a może i dwa. Musisz obserwować i górę i dół żebyś nie miał tam poniżej przezroczystych samych tricho. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2022 (edytowane) @Profeska Potrzymaj do 90 dnia 🙂 i obserwuj przede wszystkim trichomy, jeśli twoje topy będą posiadać w większości brązowe to przeważnie można je ścinać, nie koniecznie to musi trwać 90 dni choć trichomy dla mnie są lepsze gdy mają biało mleczne zabarwienie, są energiczne i euforyczne bardziej, jak kto lubi. 🙂 Edytowane 12 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Profeska 0 Napisano 12 Lipca 2022 @Szwagrom no to zetne wewtorek bo u mnie jak widać są już w chu* mleczne dziena mordy powodzonka tam ❤️@Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2022 @Profeska Tobie również życzę powodzonka, z fartem mordko. 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach