MaxwellAnderson 1 Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) Witam wpadłem na taki pomysł żeby stworzyć growbox w torbie od uber eats , poleci ktoś co do niej zamontować w niskim budżecie Edytowane 11 Lipca 2022 przez MaxwellAnderson @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Lipca 2022 @MaxwellAnderson świetlówki można by było. przewidujesz wentylacje jakąś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 11 Lipca 2022 @Andi tak przewiduje ale nie do końca wiem jak to zrobić, jakieś pomysły? 3 minuty temu, Andi napisał: @MaxwellAnderson@Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Lipca 2022 @MaxwellAnderson a możesz pociąć tego ubera? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) Haha czegoś takiego nie grali pierwszy raz widzę taki projekt aż sam sprobuje z fartem mordzia pomysł zajebisty. 👌 Edytowane 11 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 11 Lipca 2022 @Andi mogę pociąć tylko w jakim celu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 Chodzi mu o wentylację masz na to już jakiś sposób? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 11 Lipca 2022 @Szwagrom właśnie myślę pierwszy mój pomysł był taki aby zamocować n wentylator na górze który miał bym wprowadzać powietrze a drugi gdzieś po boku mała dziurkę wyciąć który ,miałby za zadanie wyprowadzać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) @MaxwellAnderson To świetny pomysł i twój przede wszystkim, ja tylko ci podpowiem że to ma sens i jest świetnym pomysłem, wiatraczki od pc sobie załatw, musisz trochę pokombinować z temperaturą w sensie po obserwować jaka jest bez wiatraków jaka z odpalonymi wiatrakami+lampami wiesz o co chodzi mordzia. Zbadać parametry żeby wiedzieć jakie wiatraki zamontować w takiej małej powierzchni na pewno będzie problem z temperaturą. Edytowane 11 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 11 Lipca 2022 @Szwagrom jasne będę kombinował, a tak z innej beczki polecił byś jakaś lampę w niskim budżecie do tak małego pomieszczenia? Wiadomo też żeby za bardzo nie grzała bo przecież torba Ubera powstała z zadaniem trzymania temperatur w środku I żeby wiatraczka z kompa dawały radę chłodzić coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) Najlepiej proponował bym ci Ledam znane dobre ledy, co do mocy bo są różne te od 60w kosztują 300zl ty możesz kupić sobie znacznie tańsze i z mniejszą mocą i też będą dobre. Edytowane 11 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 11 Lipca 2022 @Szwagrom okej dzięki za pomoc jak już coś wykminie to wstawię foto Teraz, Szwagrom napisał: Najlepiej proponował bym ci Ledam znane dobre ledy, co do mocy bo są różne te od 60w kosztują 300zl ty możesz chyba kupić znacznie tańsze i z mniejszą mocą i też będą dobre. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @MaxwellAnderson Niema sprawy trzymaj się mordeczko powodzenia. ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Lipca 2022 To niezły uber eats będziesz rozwoził jarańsko? 😆 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 12 Lipca 2022 @konopny_janusz To musi zmienić nazwę na Uber Weed 😄 W sumie nie głupie... dogadać się z Uberem w Holandii i stworzyć Uber WeeD 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2022 Moim zdaniem bardzo kreatywny pomysł sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 14 Lipca 2022 Wtłaczający od góry chce zrobić i nikt go nie poprawia ?😂🤦 Do góry WYCIĄGAJĄCY, a na dole wystarczy otwór pasywny. Chyba nie trzeba tłumaczyć po co zwykly otwór na dole, a nie dodatkowy wentylator wtłaczający? @Szwagrom Chłopie weź się już nie udzielaj, albo chociaż nie dawaj takich rad 🤦 ledam za 150 czy 300zl do takiego czegos hahaha 🤦 Rozgałęźnik na parę żarówek np. Phillipsy 13w 1521lm 2700k. I za 50/MAX100zl masz światło porywnywalne do tego za 300. Dziękuję za uwagę i przepraszam jeśli kogoś uraziłem, ale nie mogłem już tego dłużej obserwować 🤣🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lipca 2022 @JanKowalski Chodziło mi o większą powierzchnię, spytał mnie o dobra lampę to mu odpisałem jakie są dobre, a te żarówki nie są porównywalne do prawdziwych paneli LED, nagrzewają się tak mocno że zjara mu te rośliny jak mi w pc boxie ale co ty wiesz, są dobre ale na większych powierzchniach i moim zdaniem panele LED i tak są lepsze. I jeszcze się nawet nie zastanowisz, ile cm wysokości ten rozgałęźnik i żarówki mu zabiorą, a taki ledam idealnie leży na ścianie górnej, nawet mniejszy podsunąłem mu tylko pomysł, a on i tak zrobi tak jak uważa, choć twojego pomysłu mu odradzam bo mu spali tą roślinkę te żarówki się mocno grzeją że musiałby trzymac je 10 cm nad żarówkami, a dojdzie jeszcze wysokość rozgałęźnika, donicy i żarówek to co mu zostanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 16 Lipca 2022 @Szwagrom nic się nie spali, wiem z doświadczenia i co najlepsze właśnie, ze są porywnywalne, robione były porównania specjalnymi sprzętami. Co do miejsca co i ile zajmuję, to fakt taki panel zajmie trochę mniej miejsca. Tu masz rację przyznaje 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach