Gość Napisano 10 Lipca 2022 (edytowane) Czy waszym zdaniem ten o to ogromny automat dojdzie jest na prawdę ogromny. Ale kwiaty wciąż małe jak na 52 dzień. Zauważyłem że rozkrzewia się jak typowa Sativa, czy Lemon Haze to Sativka? Co wy o tym również sądzicie? Edytowane 10 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bziągwa 2 Napisano 10 Lipca 2022 (edytowane) @Szwagrom Z tego co kojarzę to wszystkie odmiany typu haze mają w większej połowie genotyp sativy. @Szwagrom To jest automat który już kwitnie więc jeżeli nie wydarzy się coś nadzwyczajnego to nie ma możliwości żeby nie doszedł :) Ładny ten automat, powinien ci dać dużo szczęścia :D Edytowane 10 Lipca 2022 przez Bziągwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lipca 2022 No może coś z tego będzie się okaże. Mało czasu ma po prostu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bziągwa 2 Napisano 10 Lipca 2022 @Szwagrom A od kiedy przeszła na kwitnienie i jaki producent nasion ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lipca 2022 @Bziągwa Nie pamiętam od kiedy mordzia @Bziągwa Na pewno dużo mi da jeśli zdąży dojść ma ponad 1.6 metra jest ogromny pierwszy raz widzę by automat był tak ogromny. @Bziągwa Potrzebuje tej odmiany: Super Lemon Haze auto to hybryda o wielkiej przewadze genu Sativa. Jej działanie opisywane jest jako typowo energetyczne, podnoszące na duchu i sprzyjające kreatywnemu myśleniu. Idealna na cały dzień, od rana do wieczora. Pozwala się skupić na wybranym celu, bez efektu ospałości i skołowania. Posiada również spektrum medycznych zastosowań. Doskonale poradzi sobie w walce z nasilonym stresem, depresją oraz stanami lękowymi. Zawartość THC na poziomie 19 do 20% zrobi wrażenie na każdym, nawet najbardziej zaawansowanym koneserze. Początkującym zalecamy ostrożność. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bziągwa 2 Napisano 10 Lipca 2022 @Szwagrom Te odmiany kwitną według producenta 9-10 tygodni. Ona ma już na pewno tydzień jak nie więcej kwitnienia za sobą więc powinna dojść najpóźniej koło połowy września. Nawet jak jej się obsunie do końca września to tragedii nie będzie. Jak by to był fotorapid to mógłbyś się martwić, bo lemon haze w naszym klimacie raczej by się nie wyrobił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lipca 2022 @Bziągwa Git, ziomuś może masz rację, mam nadzieję że dojdzie bo głownie na niej mi zależy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 10 Lipca 2022 @Szwagrom jestem pewien w 100% że zdąży dam sobie rękę uciąć/ w razie czego nie tnij mocno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) @Piotr111111 Dzięki mordzia, co jak co ale w twoje słowa akurat uwierzę, doswiadczony z ciebie Grower, więc pewnie masz rację i mnie pocieszyłeś tą wiadomością, może faktycznie dojdzie, podobno mają wrócić upały niebawem, bynajmniej mam taką nadzieję. Edytowane 11 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) Joł Edytowane 11 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 11 Lipca 2022 @Szwagrom kozak wygląda mój Phantom OG tez podobnie wyglądał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) Jak wygląda plant? Edytowane 11 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 11 Lipca 2022 @Szwagrom no wygląda na 1 g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) Ktory lepszy plant po lewej czy po prawej stronie? Edytowane 11 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 11 Lipca 2022 @Szwagrom tego po lewo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) @Piotr111111 hahaha też tak myślałem dzięki mordzia @Piotr111111 . Edytowane 11 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach