XyZ62618 0 Napisano 10 Lipca 2022 Witam mam pytanie odnośnie płci. Ziarno pdoobno feminizowane, lecz teraz mam wątpliwości ponieważ nie ma białych słupków, znaczy kiedyś były ale zrobiły się zielone, oraz niektóre liscie są parzyste więc obawiam się że to jest man @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 10 Lipca 2022 (edytowane) @XyZ62618 1 - po tych zdjęciach słabej jakości nie widać czy męska czy żeńska, co najwyżej zdjęcie nr3 budzi pewne obawy. Daj lepszej jakości foty. 2 - usuń środkowy listek z dołu z tymi białymi nieregularnymi liniami, to robal który może się rozleźć na pozostałe liście. 3 - Godzinę temu, XyZ62618 napisał: niektóre liscie są parzyste więc obawiam się że to jest man co to za teoria z dupy wzięta? bullshit 4 - stwórz jej lepsze warunki, konkretnie to więcej światła, bo nawet jeśli okaże się żeńska to gówno zbierzesz z tak mizernego krzaka. Edytowane 10 Lipca 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lipca 2022 @XyZ62618 Ja tam nie widzę nic, trzymasz pod lampą czy na out bo to ma duże znaczenie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach