Czyścioch 0 Napisano 2 Lipca 2022 Co to za szkodnik i jak go się pozbyć? są mega małe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lipca 2022 (edytowane) @Czyścioch zerknij w google skoczogonek,przędziorek albo ziemiórka i porównaj. Bo za słabo widać na zdjęciu. Jak będziesz pewny co to to znajdziesz domowe sposoby w internecie, albo gotowe środki przeciwko tym żyjątkom. I dmuchnij w powierzchnię ziemi w doniczce i sprawdź czy się nie będzie więcej tego ruszać. Edytowane 2 Lipca 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czyścioch 0 Napisano 2 Lipca 2022 (edytowane) @Udyr wyglądem to skoczogonki tylko że nic w doniczce nie ma. Tylko na liściach są. Tunel sobie w liściu zrobił któryś. Edytowane 2 Lipca 2022 przez Czyścioch @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lipca 2022 @Czyścioch skoro dużo nie ma to zaciukaj je palcem. Ale dla świętego spokoju możesz do ogrodniczego się przejść. To szybko się mnoży. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czyścioch 0 Napisano 2 Lipca 2022 @Udyr już to zrobiłem ale to takie małe że ciężko zauważyć. Mam nadzieję że je wszystkie wybiłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lipca 2022 @Czyścioch obyś się nie mylił 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach