Gość Napisano 6 Sierpnia 2022 @North Bulk Organization Jestem pod wrażeniem konkretną plantacje zrobiłeś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
North Bulk Organization 21 Napisano 16 Sierpnia 2022 Ogólnie żniwa się rozpoczęły. Już wiele krzaków jest gotowych. Zrobiłem też baldachim w cieniu pod drzewami, aby nie był widoczny „z powietrza”. + Plon z krzaka jest bardzo duży, jak na out. Zupełnie bez sztucznego nawadniania deszcze ustały, zaczyna wysychać, dojrzewać, deszcze się zaczęły, stygmaty odradzają się na nowo. Jeśli przy podlewaniu krzak byłby solidnym guzem. Żywistość jest niesamowita, dwukrotnie umyłam ręce mydłem, a drugiego dnia wystarczy dotknąć do oczu, pieką. Główną wadą jest to, że przy temperaturze poniżej 30 stopni pleśnieją, nawet pod tak pozornie wentylowanym baldachimem. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
North Bulk Organization 21 Napisano 19 Października 2022 Cześć wszystkim! Raport można uznać za zakończony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach