Rusy 1 Napisano 28 Czerwca 2022 19 dniowy dark devil kiss auto lany tylko biohumus narazie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Czerwca 2022 @Rusy Jak na 19 dzień to mały, a do tego to automat, więc za jakieś 10 dni wejdzie w fazę kwitnienia, kokosów nie będzie, ale jakaś nauka tak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 28 Czerwca 2022 (edytowane) @Zielone krainy jednak zaszła pomyłka roślinkę ma 14/15 dni Edytowane 28 Czerwca 2022 przez Rusy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Czerwca 2022 @Rusy To lepiej, ale też jest lekko opóźniona, więc pewnie coś z warunkami nie jest do końca, jak powinno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 28 Czerwca 2022 @Zielone krainy To dupa u mnie ta sama sytuacja 20 dzień a wygląda jak jego. Ale i tak dostałem za free, ta pestkę od znajomego, więc darowanemu koniu w paszczę się nie zagląda czy jakoś tak. Podejrzewam że już od początku nasiono było trefne i słabe albo coś schrzaniłem, ale dziwne bo dbałem o nią jak o resztę i reszta jest w porządku a z tym niestety jest jak jest. @Rusy Może los się odmieni i coś tam jeszcze dobrego z tego wyjdzie, mam podobną sytuację a mimo to mam nadzieję że sobię poradzi moja pestunia trzymam i za twoją mocno kciuki. Pozdro ryju @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Czerwca 2022 @Szwagrom To się fotoperiody bierze, a nie automaty, jak się nie umie, lub z powodu warunków nie jest w stanie ogarnąć rośliny na ograniczonym wegu automatu, jaki się sam przełącza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 28 Czerwca 2022 @Zielone krainy Wiem teraz już to wiem, tak planuje zrobić na in, a teraz no to już trudno będzie jak będzie masz pomysł jak jeszcze można jej pomóc chociażby troszeczkę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach