Ciemny 45 Napisano 26 Czerwca 2022 Siemka Kiedy zacząć podawać advanced"big bud symulator kwitnienia" w jakich dawkach i co ile ? Mam też bio bloom od biobizz, czy ten sobie odpuścić? Panny mają 5-6dzien kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 26 Czerwca 2022 @Ciemny big bud zalecany od początku do połowy kwitnienia bio bloom można od początku do końca jechać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 26 Czerwca 2022 Mogę podlewać nimi obydwoma? Oczyście nie mieszane ze sobą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 26 Czerwca 2022 narobisz sobie biedy tylko.. albo jedno, albo drugie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 26 Czerwca 2022 (edytowane) Ja bym stosował bo big bud nie ma dużo potasu i fosforu o ile dobrze patrzę, tylko mineralny nawóz do big buda bym stosował Edytowane 26 Czerwca 2022 przez Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 27 Czerwca 2022 Dzięki panowie. A polecicie coś jeszcze do tego big bud? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 27 Czerwca 2022 @Ciemny pk13/14 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 27 Czerwca 2022 Plagron czy canna? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Czerwca 2022 @Ciemny Wszystko jedno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 27 Czerwca 2022 @Zielone krainy dobra . Mam mieszać osobno i podlewać na raz czy na zmianę? Raz to raz to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Czerwca 2022 @Ciemny Miesza się w zależności od fazy zaawansowania i indywidualnych potrzeb rośliny, patrz na roślinę na liście i czytaj z nich, co powinieneś dać, a co nie powinieneś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 27 Czerwca 2022 Może się łatwo mówi ale ciężej dla kogoś kto jest początkującym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach