MistykTHC 0 Napisano 26 Czerwca 2022 Siema, tak jak w tytule kupiłem growboxa 50x50x140 i pytanie czy ktoś może polecić zestaw wentylacji+filtr do owego boxa? I ile pomidorków można na "luźno" wsadzić tak aby fajnie się rozwijały. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Czerwca 2022 Witaj, 150 m3 went. kanałowy i filtr węglowy trochę większy np. 170-180 m3. Zależy w jakich doniczkach i jak długim wegiem, ale tak z dwa krzaki. Pozdr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MistykTHC 0 Napisano 26 Czerwca 2022 (edytowane) @Zielone krainy Donice do 15l myślę że starczą na auto/sezon. Przy sezonie wega póki co nie będę wydłużał bo jestem amator 🙂 Edytowane 26 Czerwca 2022 przez MistykTHC @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Czerwca 2022 @MistykTHC Na sezon 15 l ma sens, a na automat nie ma sensu żadnego, na automat 8 l starczy w pełni, ja sezony w 8 l uprawiam i z rośliny ponad 100 g wyłapuje z wegiem 30 +. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MistykTHC 0 Napisano 27 Czerwca 2022 @Zielone krainy masz jakiś gotowy zestaw wentylacyjny (wraz z filtrem itp) do owego boxa który mógłbyś polecić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Czerwca 2022 @MistykTHC Wejdź na stronę, jakiegoś growshopu i poszukaj gotowego zestawu o mniej więcej takich parametrach, jak ci napisałem wcześniej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach