pro xd 17 Napisano 20 Sierpnia 2022 @Tester jak myślisz za ile będą dojrzałe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 20 Sierpnia 2022 @pro xd zależy które @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Tester Ta LSD 25 fioletowa Tak wygląda w 58 dniu ok wszystkie inne tez mają 58 dni ale ta wygląda najdojrzalej i najwcześniej zaczęła kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 21 Sierpnia 2022 @pro xd trichomy sprawdź jakie są pewnie mleczarki jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Sierpnia 2022 Z tego co widzę to minimum 6 tygodni jeszcze do ścinki a 5 to absolutnie. Lepiej byś zrobił, gdybyś je w doniczkach na ten spot wyjebal, bo ta ziemia dookoła, widzę po roślinności, że nie jest dobra na dzeza. Wkopujesz doniczke w ziemie, żeby nie sterczala i mozesz mieć gdziekolwiek, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Jerzy Napewno jeszcze 5 tygodni? na stronie producenta pisze ze od nasionka do zbioru to 10 tygodni a jest już 8 jakoś. Wie ktoś o co chodzi z tym liściem? Słyszałem coś o odcinaniu liści zasłaniających topki lub odcinaniu liści żeby roślina się skupiła na wzroście topów ale moje krzaczki nie mają jakoś dużo liści. wytłumaczy mi ktoś jak to działa? Czy odciąć tego liścia który lekko zasłania topka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 22 Sierpnia 2022 @pro xd ja bym 1/ 3 lisci wywalił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Zycienamaxa małych czy dużych? czy wyrwanie liści jej nie osłabi? w jakich przypadkach się urywa liście? z tego co widzę to z każdym dniem jeszcze lekko rośnie w górę dzisiaj mierzyłem i ma 112cm a jeszcze ostatnio miała 105-6. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 22 Sierpnia 2022 @pro xd wpisz defoliacja marichuany a wszystkiego sie dokładnie dowiesz😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) @Zycienamaxa Przeczytałem I z Tego co wyczytałem to defolicja może mieć duże konsekwencje źle zrobiona, nie chce nic zjebać wiec chyba tylko odetną liście z dolnych partii rośliny do których nie dochodzi światło. Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez pro xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 23 Sierpnia 2022 Czy jeżeli powinienem wyciąć 1/3 liści to ślimaki zajadające liście nie są problemem skoro liście o tak maja zniknąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 23 Sierpnia 2022 @pro xd ślimaki są problemem najczęściej dla młodych roślinek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 23 Sierpnia 2022 @Andi to wiem, w końcu zjadły mi 4 krzaczki w tej fotorelacji ale czy skoro 1/3 liści ma zniknąć to czy jak zjedzą trochę liści to to pomoże? Bo nie wiem czy wypierdalac dalej hajs na granulat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Sierpnia 2022 @pro xd nie pomoże i nie zaszkodzi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Sierpnia 2022 W dniu 22/08/2022 o 18:58, pro xd napisał: Napewno jeszcze 5 tygodni? Tak pisze producent, bo jemu tak wyszło w idealnych warunkach, pod jebitna lampą ale po tych widać, że jeszcze sporo przed nimi. A i lisci nie wycinaj, nie słuchaj paproków, ty masz out i słońce oświetla z każdej strony setki milionów razy lepiej niż lampa. W lisciach są substancje odżywcze i potrzebuje ich roslina do fotosyntezy, gdyby tak nie było to nie miała by liści jak kaktus a jednak ma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 28 Sierpnia 2022 Wiece dlaczego liście od dołu jednej pani usychają/żółkną? A tutaj foty innych gorilla cookies auto Ten któremu usychają liście to lemon pie 1 a tutaj 2 lemon pie A tutaj ta zjedzona lsd 25 Ten lemon któremu usychają liście ma już trochę brązowych włosków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 28 Sierpnia 2022 10 minut temu, pro xd napisał: Wiece dlaczego liście od dołu jednej pani usychają/żółkną? bo tak ma być 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 31 Sierpnia 2022 U wszystkich trochomy wyglądają na mleczne @Tester czyli roślina daje oznaki ze powoli się zbliża do zbioru tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 31 Sierpnia 2022 @pro xd ten fiolet pierwszy tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach