Bezimienny 13 Napisano 19 Czerwca 2022 Siema po długim czasie namysłu zdecydowałem się do was zawitać 😄 Chciałem WSZYSTKICH Serdecznie powitać i zaprosic na moją fotorelacje która planuje rozpocząć po wielu latach w zbieraniu wiedzy i praktyki mysle ze cos napewno od siebie doradzicie a i odemnie sie moze cos nauczycie pozdro 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Czerwca 2022 @Grymasny siema ✌️ Jedziesz z dyskoteką 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 19 Czerwca 2022 @Grymasny elo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezimienny 13 Napisano 19 Czerwca 2022 Ryje nie spodziewałem się tak szybkiego odzewu haha i to takiej ELITY powiem wam odrazu ze 1 raz jestem na jakim kolwiek formu i dopiero powoli ogarniam temat ale myślę że szybko się oswoje ☺️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 26 Czerwca 2022 @Bezimienny Siemanoo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach