niestepski05@gmail.com 0 Napisano 14 Czerwca 2022 Witam mam pytanko co to za dziwny kielek obok rośliny która ma około 3-4 tygodni Wspomnę, że zostało posadzone jedno nasionko które normalnie wykiełkowało i jest już dużą sadzonką. Dane i specyfikacja : Nasiona : Sweet ZZ Auto Oświetlenie : słoneczne Doniczka : 1l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Czerwca 2022 (edytowane) to że kiełek to spoko, przecież on stanowi część łodygi w początkowej fazie wzrostu, ale ta druga informacja jest gorsza, 3-4 tygodnie? serio? ludzie po 3-4 tygodniach przełączają na flo a to nawet dwóch pierwszych listków do końca nie pokazało, w dodatku to auto jest to kolejny przykry widok rośliny, ja bym sadził nową Edytowane 14 Czerwca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestepski05@gmail.com 0 Napisano 14 Czerwca 2022 Mordo roślina obok której nie zrobiłem zdjęcia ma z ponad 10 cm i ma zaraz 4 piętro liści a wiec wszystko jest git ale dzisiaj pojawił się kielek obok mojej 3-4 tygodniowej rośliny co to oznacza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 14 Czerwca 2022 Ziomuś, skoro skoro to wykiełkowało obok Sweet ZZ Auto przy dziennym świetle, to musi być communi viriditas! Nie spodziewałbym się tego w zaledwie 1l doniczce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Czerwca 2022 (edytowane) aaa to stary ja myślałem że ona ma 3-4 tygodnie 😄 więc rośnie druga Edytowane 14 Czerwca 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestepski05@gmail.com 0 Napisano 14 Czerwca 2022 Zaraz dam zdjecie to zobaczysz chwilka @konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Czerwca 2022 @niestepski05@gmail.com To nie musi być konopia, inne chwasty też z ziemi potrafią wyjść, jak ziemia nie jest dedykowana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestepski05@gmail.com 0 Napisano 14 Czerwca 2022 Teraz, Zielone krainy napisał: @niestepski05@gmail.com To nie musi być konopia, inne chwasty też z ziemi potrafią wyjść, jak ziemia nie jest dedykowana. Niezbyt ziemia uniwersalna nigdy mi się takie cos nie zdarzyło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Czerwca 2022 @niestepski05@gmail.com W ziemi zwykłej mi się zdarzyło, w ziemi dedykowanej nie. Tania ziemia z marketu może mieć różne rzeczy w sobie, łącznie z robactwem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestepski05@gmail.com 0 Napisano 14 Czerwca 2022 @Zielone krainy rozumiem ale wyglada to jak drugi kielek marihuany mega dziwne wcześniej takiego czegos nie widziałem @Zielone krainy czy nie wyglada ci to jak kielek marihuany? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Czerwca 2022 @niestepski05@gmail.com Na początku wiele kiełków roślin wygląda tak samo, za chwile wyjdzie na wierzch , co to jest, jak się rozwinie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestepski05@gmail.com 0 Napisano 14 Czerwca 2022 @konopny_janusz po pierwsze to parapetowka to drugie najwolniej się rozwija z trzech a po trzecie ma 2,5 tyg nie 3 czy 4 pojebalo mi się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Czerwca 2022 (edytowane) @niestepski05@gmail.com to i tak sporo ma dni, niedługo może zakwitnąć, ale co się dziwić skoro parapetówka to i tak jest git Edytowane 14 Czerwca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 28 Czerwca 2022 To jest prawdopodobnie chwast. 2 lata temu jak zaczynałem spotkałem się z tym samym ( jak wejdziesz chyba w 1 moją fotorelację to tam pod koniec gdzieś o tym wspominam) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 2 Lipca 2022 @niestepski05@gmail.com Dlatego lepiej wybrać ziemie dedykowaną. np BioBizz, 3 tydzień ma ta roślinka wyżej. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach