Ciemny 45 Napisano 14 Czerwca 2022 Witam Odkryłem dzisiaj że się pomyliłem podczas kiełkowania.. mam 3 panny automaty autoflowering gdzie dwie maj po 23dni a jedna 10dni i jest jeszcze jedna która miała zostać na przyszłość ale przez pomyłkę o której dowiedziałem się dziś jak sprzątałem że jest to pure AK Fotoperiod która ma też 10 dni i bardzo fajnie rośnie . Moje pytanie co zrobić ? Nie przełączę jej światła to będzie rosła w górę nie zakwitnie..a tym drugim podobno cykl świetlny 18/6 od początku do końca jest wskazany.. co zrobić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 14 Czerwca 2022 Albo przełączysz za jakieś 2 tygodnie na 12/12 i fotoleriod też zakwitnie, a przy automatach będziesz musiał się liczyć z troche mniejszym plonem albo poświęcasz fotoperioda. jakby tak sobie policzyć to więcej palenia sumarycznie wyjdzie z opcji nr 1. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach