Ciemny 45 Napisano 13 Czerwca 2022 Witam . Powie mi ktoś go ile podlewać zestawem micro blom? Dziś rozrobilem tak jak zaleca producent tylko po pół dawki i podlałem dwie starsze roślinki Podlewać za każdym razem czy raz na tydzień ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 13 Czerwca 2022 @Ciemny co 2-3 podlanie, ale to zależy w jakiej ziemi uprawiasz, w jakim krzaki są stanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 14 Czerwca 2022 @Kibic ziemia to terra profesional. Dziś maj swój 20 dzień @Ciemny no i mają się dobrze . Brak żółtych liści czy jakości niedoborów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 14 Czerwca 2022 2 godziny temu, Ciemny napisał: no i mają się dobrze . Brak żółtych liści czy jakości niedoborów. to możesz jeszcze na czystej wodzie jechać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 14 Czerwca 2022 @Kibic no dobra . I tak wczoraj podlałem połowa zalecanaj dawki przez producenta. Teraz będzie sama woda z pH 6.2 zbita bio bizz ph- A co do braków jeśli się takie pojawią te trzy nawozy dostarcza odpowiednie składniki czy będe czegoś jeszcze potrzebował? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Czerwca 2022 (edytowane) @Ciemny podstawowe składniki da się tym zestawem dostarczyć, ludzie lecą na tripart od początku do końca. Reszta zestawu to już takie typowe koksy i polepszacze. Edytowane 14 Czerwca 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 14 Czerwca 2022 @Udyr dobra to mam nadzieję że nie będzie im nic brakować innego . A na kwitnienie mam z tej firmy big bud oraz z bio bizz bio blomm moge je razem łączyć? Czy to będzie za dużo i nie ma najmniejszego sensu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Czerwca 2022 @Ciemny biobizza sobie odpuść. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 14 Czerwca 2022 @Udyr sam big bud da radę ? Wiem że nie będzie to co cała seria na kwitnienie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Czerwca 2022 @Ciemny na tri part byś dał radę, z big bud tym bardziej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 14 Czerwca 2022 @Udyr i fajnie . Dzięki! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 26 Czerwca 2022 @Udyr a powiesz mi jak stosować tego big bud? Dziś jest jakoś 6dzien jak kwitną Czy za wcześnie jeszcze na lanie nawozów na kwitnięcie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Czerwca 2022 @Ciemny musisz poczekać aż ktoś używający mineralnych nawozów się wypowie. Nie moja działka niestety 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 26 Czerwca 2022 @Udyr po prostu zapytam 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach