Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) @Mr.Green Mądrze kolega napisał, popieram. Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 4 Lipca 2022 Dzień 15 Zrobiłem juz im lst bo łodyga robi się juz coraz grubsza Zamierzam przeciągnąć je na drugą strone doniczki i zrobić toping , potem poczekam tydzień i zmieniam na 12/12 3 minuty temu, Kruk napisał: Dzień 15 Zrobiłem im lst bo łodyga robi się juz coraz grubsza Zamierzam przeciągnąć je na drugą strone doniczki i zrobić toping , potem poczekam tydzień i zmieniam na 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 @Kruk Świetnie się to prezentuje na dzień dzisiejszy. 🙂 Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 7 Lipca 2022 Dzień 18 Lampa podniesiona , teraz jest 55 cm od szczytów a moc lampy z 50 na 75 Ogólnie wszystko dobrze idzie , ale te dwie rośliny ze srodka nie chcą rosnąć , ph w normie a jedyne co dostały to chyba jakiś oprysk jak innym robiłem .Zostawie je jeszcze na dwa tygodnie i potem out @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Kruk Zajebiście się rozwija, ten mały też będzie miał miejsce zmieści się spokojnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 14 Lipca 2022 Dzień 25 Zrobione lst na wszytkich krzakach w następny wekend zmieniam swiatło Pózniej dodam jeszcze zdjęcie jak to się wszystko podniesie A i zrobiłem wszystkim roślinom toping 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kruk 43 Napisano 14 Lipca 2022 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Lipca 2022 Bedzie gesto 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach