Luigi 78 Napisano 9 Czerwca 2022 Siema, wrzucam wam kilka fotek dwóch sezonów. Wszystko szło fajnie do czasu, aż przestało to wyglądać jak marihuana a zaczęło wyglądać jak jakieś zboże na łące. Kwiaty w ogóle idą w zieleń, nie mam pojęcia o co chodzi. Wykluczył bym jakieś hermy albo męskie oznaki, bo takowych nie ma. Jedynie co to każdy kwiat nie wygląda jak kwiat. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Czerwca 2022 @Luigi wrzuć foty bez hps, niewiele można dojrzeć pod tym żółtym światłem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 9 Czerwca 2022 18 minut temu, Udyr napisał: @Luigi wrzuć foty bez hps, niewiele można dojrzeć pod tym żółtym światłem 🙂 Ciężko to ogarnąć teraz bez. Coś lepiej jest. Krótko mówiąc roślinki praktycznie nie mają białych włosków tylko walą takie zielone włoski wszędzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Czerwca 2022 @Luigi za wcześnie żeby się przejmować. Może zwyczajnie taka struktura kwiatu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 9 Czerwca 2022 @Udyr za wcześnie? One są prawie 5 tygodniu od przełączenia. Są to dwie odmiany z dwóch różnych banków i obie rośliny się tak zachowują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Czerwca 2022 (edytowane) Czemu ciężko ogarnąć foty bez hps, nie możesz hps wyłączyć na chwilę na 5 sekund i zrobić zdjęcie? Nic by się roślinie nie stało Edytowane 9 Czerwca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Czerwca 2022 @Luigi Jaka lampa i jak blisko od szczytów ? Pokaż obraz całości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Czerwca 2022 @Luigi 2 tyg mogły się przełączać na kwitnienie więc miałbyś 3-3,5 tyg. flo Pokaż bez hps bo kolorów liści itp. nie widać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 9 Czerwca 2022 @Udyr dobra, jutro wam coś cykne bez. Ogólnie kolor liści jest normalny, HPS jest jakieś 30cm od szczytu. Wszystko gra oprócz tych kwiatów. Ogólnie znalazłem zdjęcie w google i wygląda to mniej więcej tak. Jest to bardzo podobne zjawisko, gdzie roślina wali takie zielone włoski. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Czerwca 2022 @Luigi dopiero się rozkręca, zbudowała podstawę kwiatów i dopiero będzie puchnąć. Skoro z nawozami nic nie skopałeś, to musisz być cierpliwy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 9 Czerwca 2022 36 minut temu, Udyr napisał: @Luigi dopiero się rozkręca, zbudowała podstawę kwiatów i dopiero będzie puchnąć. Skoro z nawozami nic nie skopałeś, to musisz być cierpliwy. Obys miał rację. Cierpliwość wiadomo, w tym temacie niezbędna. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 15 Czerwca 2022 Siema. Wrzucam kilka innych fotek do wątku. Nadal totalnie żadnych jajek tam nie ma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 30 Czerwca 2022 @Luigi Mi to wygląda na żeńską płeć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach