Ciemny 45 Napisano 6 Czerwca 2022 Siemka . Kiedyś kiedy dostałem takie oto worek z CO2 mogę go powieści w box (60x60x140) ? Czy szkoda zachodu? Co do świeżego powietrzna raz na jakiś czas otwieram okno a jak jest ciepło to cały czas jest otworzone . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Czerwca 2022 @Ciemny jak już będzie trochę liści na roślinie to czemu nie, skorzysta jakoś napewno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 6 Czerwca 2022 @Udyr dobra . Jeszcze żeby nie robić nowych tematów. Robiłem pierwszy raz . Może być ? Złamał mi się listek ten który jest najniżej na łodydze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Czerwca 2022 @Ciemny ten brązowy na szczycie weź odrobinę niżej. Łatwiej będzie roślinie szukać światła. Będziesz co kilka dni musiał poprawiać w miarę wzrostu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 6 Czerwca 2022 (edytowane) Dobra . Dzięki @Udyr poprawiać druciki ? Edytowane 6 Czerwca 2022 przez Ciemny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Czerwca 2022 @Ciemny nie widzę potrzeby narazie, za kilka dni pewnie coś będziesz poprawiać. I btw. czemu nie lejesz po całej doniczce jak je podlewasz ? Ziemia od doniczki aż odchodzi. Lej po całej powierzchni, niech szuka wody i korzenie rozbudowuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 6 Czerwca 2022 Ooo dzięki za cenne uwagi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach