weeder420 7 Napisano 18 Czerwca 2022 @początkujący @mireckipo co mialem dosypywać jak jutro daje je do osobnych wiader pełnych ziemii. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 18 Czerwca 2022 @weeder420 żebyś ich chociażby nie uszkodził przy przesadzaniu, chodzi też o to żeby trochę w dół szła a nie w górę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weeder420 7 Napisano 24 Czerwca 2022 dzień chyba 20/21 (3 sztuki bo 4 nie zrobiłem) zdjęcia : planuje specjalnie przerobic spota pod rosliny i dolozyc wszelkich staran, niestety miejsce jest idealnie obok wjazdu do wsi i auta jezdzą a na przeciwko ktoś mieszka, więc o 3/4 musiałbym się tam z łopatą udać. Boje sie ze jak rozkopie na spota gdzies w krzakach to z samolotu bedzie widać co jest pięć. Wyśle zdjęcia spotu jutro i opisze jaki mam plan. I pytanie, czy rosliny muszą być bardzo naslonecznione czy mogą średnio. Bardzo Bardzo wpływa to na ich rozwój? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 24 Czerwca 2022 @weeder420 siema o samoloty się nie bój ja mam spota rozkopanego i nie raz mi nad łbem przeleciał czy to samolot czy helikopter żeby coś się połapali to byś musiał mieć hektar zasiany to wtedy inna bajka, bardziej bym się martwił o naziemnych obserwatorów do tego jak masz jakąś chate na przeciwko i obok ulice to trochę przypałowe miejsce ja bym się tak nie bawił no chyba że dalej ta chatka stoi a co do światła ma to duży wpływ na rośliny najlepiej jak byś im zapewnił jak najwięcej światła bo ta na 2 zdjęciu się mocno wyciąga, ale wiadomo tak zrób zeby miały jak najwięcej światła i dobrze schowane i bez przypału @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Czerwca 2022 @weeder420 trochę wyciągnięte ale tak to zdrowo wyglądają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 @weeder420 I jak tam roślinki na dzień dzisiejszy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weeder420 7 Napisano 10 Lipca 2022 W dniu 06/07/2022 o 13:32, Szwagrom napisał: @weeder420 I jak tam roślinki na dzień dzisiejszy? musiałem przerwać na pare dni i ogarnac pewna prywatna sprawe u siebie ale juz wysyłam i powracam do regularności, mam zdjecia sprzed 4-5 dni wysle dzisiaj kumpla by zrobił 😉 4 roslinka sie spaliła, nie było mnie w domu przez 3 dni gdy były te upały po 32-35 stopni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lipca 2022 @weeder420 No i spoko to wygląda rób swoje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fresh 8 Napisano 10 Lipca 2022 Dziury w tych wiadra masz od spodu ? Posadź je sobie bezpośrednio do gruntu będzie git 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Lipca 2022 @weeder420 Ja tam bym trzymał we wiadrach każdy ma swoje zdanie 🙂 zobacz jak u mnie rosną w donicach, a nie bezpośrednio wkopane w ziemie zdrowo i zajebiście.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach