Skoczek 1 Napisano 6 Sierpnia 2019 co robicie gdy macie liście a na nich triochomy ? traktujecie je jako plony czy wyrzucacie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 6 Sierpnia 2019 nigdy nie wyrzucam takich liści potrafią dobrze porobić więc mi szkoda przecież to też THC @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) ja mniejsze liście przytopowe zostawiam bo po co wywalać skoro kopią Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) ja te listki zbieram które mają żywicę i potem sobie je jaram, smak co prawda nie jest najlepszy ale klepać klepią i to dobrze Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Gumiś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 5 Sierpnia 2020 nie bez powodu nazywają je "sugar leafs" tzn. cukrowe liście! mniam! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach