RudyRudy 0 Napisano 30 Maja 2022 Siemanko zjarance, pytanie wyszły mi dopiero co piękności z ziemii, jak mam dawkować? Biobizz Trypack. Nie dostałem żadnej instrukcji z góry dzięki za pomoc! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 30 Maja 2022 @RudyRudy więcej info potrzebne, jaką masz ziemię ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RudyRudy 0 Napisano 30 Maja 2022 @zwiezak966 zwykla ziemię do pomidorów z dolomitem i azofoske @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 30 Maja 2022 (edytowane) jeżeli dałeś do ziemi azofoskę to na 99% nie potrzebujesz już żadnej suplementacji co najmniej na miesiąc czasu, jak nie dłużej na stronie BioBizz masz rozpisane dawkowanie (dla Ciebie to będzie pewnie all mix) https://www.biobizz.com/wp-content/uploads/2021/06/Nutrient-Schedule-EN_2021-Microbes.pdf aczkolwiek dawkując jak tam napisali na 90% przedawkujesz 🙂 zacznij od połowy dawki (ale dopiero jak już pojawią się pierwsze niedobory); trzymam kciuki abyś tą azofoską roślin nie popalił Edytowane 30 Maja 2022 przez bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 30 Maja 2022 biobiza stosujesz 3 do 4 ml na litr. 4 ml to max dawka jaką możesz dać żeby nie popalić roślinki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach