Falco 2 Napisano 29 Maja 2022 Ostatnio prowadzę walkę z tymi mędami miałem nadzieję że duże opady i wilgotność je wykończą ale się myliłem ,macie jakieś dobre sposoby na te pasożyty ,puki co zamierzam zastosować oprysk z pokrzywy ponieważ sporo o tym czytałem i podobno pomaga ,kapusty w tej chwili wchodzą w kwitnienie lub są na początku 2 tygodnia kwitnienia , wolał bym nie stosować oprysku chemicznego jeśli nie jest to konieczne ,szkody puki co to pogryzione liście na sztytach ,samego dziadostwa jeszcze nie jest jakoś wiele wiec są tak na początku inwazji to że to przędziorki to potwierdzone pod obiektywem makro . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 29 Maja 2022 na przedziorki masz Środek ochrony roślin Agrecol Ortus 05 SC 20 ml znajdziesz w castoramie. https://porady.interia.pl/ogrody/news-jak-pozbyc-sie-przedziorka-domowe-sposoby,nId,4908377 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach