cpn nike tn 4 Napisano 28 Maja 2022 38 dzien runtz auto 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Maja 2022 @cpn nike tn Co można o tym myśleć? Jak na ten moment jest bez zarzutu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cpn nike tn 4 Napisano 28 Maja 2022 i takie pytanie , na zdjęciu widać końcówki liści tych górnych są delikatnie uschnięte i żółte od czego to jest ? i te liscie czemu maja taki kolor mam 5 i tylko na 1 tak jest stres , obsrala zbroje czy co a i jeszcze jedno 38 dzień od pestki i już zaczynają włoski robić się brązowo-pomarańczowe czy to normalne ? trochę nie za szybko ,? spalone chyba nie są raczej od lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Maja 2022 @cpn nike tn trochę mniej azotu podawaj, a tak to aż w górę stoją ze zdrowia. Chyba że na tabsie lecisz, to niewiele zrobisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cpn nike tn 4 Napisano 29 Maja 2022 (edytowane) Godzinę temu, Udyr napisał: @cpn nike tn trochę mniej azotu podawaj, a tak to aż w górę stoją ze zdrowia. Chyba że na tabsie lecisz, to niewiele zrobisz. pierwsze 3 tyg 0 nawozów wgl nie dawałem na wzrost nic 12 plus minus dni na kwitnieniu lałem tylko 4x terra bloom podlewam co 2 dzień raz woda raz bloom 5ml na litr wody po 250-300 ml na roślinę lampa 200 W box 120 na 120 2m wys troszkę minus bo obok siebie stoją żeby światło dobrze chwytały bo narazie na 2 lampę brak siana a te liście to dzisiaj lampę delikatnie w dol dałem i liście odrazy do góry poszły potem dałem do góry lampę to normalne się zrobiły xd ale myślę ze dobrze będzie w sumie tylko mam nawilżacz lampa i dobra wentylacja i zestwik easy pack plargon kiedy ogólnie zacząć dawać sensation green ? Edytowane 29 Maja 2022 przez cpn nike tn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 29 Maja 2022 @cpn nike tn leć na wodzie samej na razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach