W1ck 0 Napisano 27 Maja 2022 Witam, ostatnio z znajomymi paliłem. Niestety chwilę po odczułem dziwne skutki: trzęsienie się ekranu na lewo i prawo, uczucie, że jak by to określić wszystko jest snem ogólne złe samopoczucie chwile po tym wylądowałem w toalecie tak jak to opisują znajomi cały blady gdy zamykałem oczy wszystko mi migało przy otwartych wszystko zmieniało kształty chwilę po tym zwymiotowałem i leżałem tak przez około 4h. Ktoś wie co się stało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 27 Maja 2022 (edytowane) wygląda ziomuś, że trafiłeś jakiś trefny towar... nigdy nie pal zioła niewiadomego pochodzenia, bo mogło się dużo gorzej skończyć Edytowane 27 Maja 2022 przez bingobum 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) @bingobum to tylko faza go przerosła po mocnym ziółku, bo pewnie znajomym jarającym to samo nic nie było. Edytowane 28 Maja 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 37 Napisano 5 Czerwca 2022 Po prostu za duzo wyjarałeś jak na początek. Raczej każdy lub prawie każdy zna to uczucie: Bierzesz bucha i.. eee na mnie to nie działa, nic mnie nie bierze, bierzesz następnego bucha jeszcze bardziej konkretnego i to samo ( jak ktoś zdąży to bierze jeszcze jednego bucha). Potem jest już tylko trzepnięcie w łeb i objawy podobne do tych opisanych w pierwszym poście. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gm4 0 Napisano 29 Czerwca 2023 Ja odkąd zapaliłem pierwszy raz to od tamtego czasu (około rok temu) jestem strasznie rozkojarzony, czuję jakby wszytsko bylo snem, wzrok jakby się zepsuł i starsznie się zamazuje, lekka depersonalizacja itp, mam tak codziennie odkąd pierwszy raz zapaliłem, już się do tego przyzwyczaiłem ale i tak czuję się bardzo nierealnie i niekomfortowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 15 Sierpnia Bo pewnie to nie była marihuana.... jeśli była, to nieźle z czymś zmieszana... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach