newbieweed 0 Napisano 27 Maja 2022 (edytowane) Witam, to moja pierwsza uprawa outdoor panienki to 1x OUTDOOR SHAMAN 1x AUTO RED KUSH 3x OUTDOOR AFGHAN martwia mnie pomarszczone listki i to ze jak otworzylem okno na chwile przy silnym wietrze to 3 panny sie jakby polozyly czy wszystko jest ok? drugie pytanie jest takie kiedy mozna je wystawic na outa bez mysli ze zaraz padna (z gory przepraszam za slaba jakosc zdjec) Edytowane 27 Maja 2022 przez newbieweed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Maja 2022 @newbieweed trochę się wyciągnęły, będziesz musiał je przesadzić i wkopać głębiej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
newbieweed 0 Napisano 27 Maja 2022 @Udyr aktulanie sa w kubkach 0.5 do jakich ich przesadzic ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Maja 2022 @newbieweed aby wkopać je pod prawie same pierwsze liście. Szykujesz je na out ? Doczytałem już że tak. Może już je na miejscu docelowym przesadź. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
newbieweed 0 Napisano 27 Maja 2022 (edytowane) @Udyr okej, ale to juz je moge dac czy czekac jeszcze pare dni az te mniejsze beda troche wieksze , mialem zamiar za tydzien je wszystkie juz wystawic Edytowane 27 Maja 2022 przez newbieweed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Maja 2022 @newbieweed skoro chcesz poczekać to podeprzyj je czymś żeby się nie przewracały. Np drut miedziany izolowany w ziemię i wygnij tak żeby mogły się o to oprzeć. Niech sobie stoją prosto. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
newbieweed 0 Napisano 27 Maja 2022 @udyr okej dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach