Ciemny 45 Napisano 25 Maja 2022 Siemka , przychodzę z pytaniem. Trzy lampy LED dwie po 100w (4500lumen jedna ) i jedna 120w(7500lumen) dadzą radę w box 60x60x140 ? Jedna lampa ma 165 diod czerwonych i 60 niebieskich Kupiłem je kiedyś kiedyś i teraz je wykorzystałem tylko pytanie czy dadzą radę . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Maja 2022 @Ciemny podobny temat ze światłem kolorowym. Pokaż lampki to powróżymy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 25 Maja 2022 (edytowane) 13 minut temu, Udyr napisał: @Ciemny podobny temat ze światłem kolorowym. Pokaż lampki to powróżymy 🙂 Coś takiego na zdj jest a firma to lumeri. Edytowane 25 Maja 2022 przez Ciemny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Maja 2022 @Ciemny mam dosłownie identyczne diody w lampce 45w i śmiało mogę Ci powiedzieć że nie jest to warte uwagi jeśli chodzi o konopie. Ładnie wygląda to na papierze u producenta tylko. Btw @Eddie Plant szafka skręcona 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 25 Maja 2022 4 minuty temu, Udyr napisał: @Ciemny mam dosłownie identyczne diody w lampce 45w i śmiało mogę Ci powiedzieć że nie jest to warte uwagi jeśli chodzi o konopie. Ładnie wygląda to na papierze u producenta tylko. Btw @Eddie Plant szafka skręcona 😄 A jesteś w stanie coś polecić do box o moich wymiarach tylko LED w przystępnej cenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Maja 2022 @Ciemny zależy co masz na myśli mówiąc "przystępna". Podaj zakres cenowy jaki możesz wykorzystać i miej na uwadze że lepiej jest raz odrobinę trochę więcej wydać i mieć lampę na kilka grow/lat niż wymieniać buble co chwilę 🙂 Celował bym coś w 150/200w dla świętego spokoju. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 25 Maja 2022 Do 500 PLN coś się znajdzie czy nie bradzo ? Mars ts600 da radę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Maja 2022 @Ciemny Bardziej w ts1000 bym celował. Do 500 to LED lampki E27 albo naswietlacz np v tac z barwą 3000-4000k ze 2x100w (~170zl sztuka) najlepiej. Tylko na takie trzeba zakładać wentylatory 12v komputerowe, bo nie działa to dobrze przy pasywnym chłodzeniu. Gdzieś się dziś przewijał temat na tą samą powierzchnię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 25 Maja 2022 Chyba wolę już lampę strikte pod . Jest coś lepszego od mars ts1000 w tej cenie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Maja 2022 Viparspectra p1500, w sumie to więcej za bardzo nie ma w niskiej cenie. Przynajmniej nic o czym mi wiadomo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 25 Maja 2022 Dobra dzięki za pomoc coś wybiorę z tych dwóch @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 25 Maja 2022 @Udyr spoko Ci wyszła ta szafeczka 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Maja 2022 @Eddie Plant kompletnie niewidoczna, z zewnątrz czarny laminat (jak meble w domu) a w środku biała jak śnieg. Postoi sobie do czasu zbiorów z namiotu. Filtry światło szmery bajery też poczekają na swoją kolej ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 26 Maja 2022 To jeszcze dopytam . Bo wybrałem mars ts1000 i pytanie czy będzie wsztko git na wzrsot i kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Maja 2022 @Ciemny Powinno być, spójrz na fotorelację indorr i zakończone też. Jest kilka osób które jej używały w takim metrażu i było wszystko ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 26 Maja 2022 Dzięki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 28 Maja 2022 Mars już jest . Pytanie na ile go ustawić i w jakiej odległości? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Maja 2022 @Ciemny Według producenta tego panelu na wegu 24 cale ,czyli ok 65cm i 16 na flo czyli jakieś 30cm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 28 Maja 2022 A moc jaką ? 50%,75%100%? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach