Luznyyy 72 Napisano 22 Maja 2022 Starość (2 tyg do zbiorów), blisko lampy (faza kwitnienia 30 cm od szczytow) może za dużo fosforu ( nie lałem az tyle organicznych od biobizz) Czemu chlopaki tak usychaja liscie i zwijaja do gory skoro jeszcze troche czasu zostalo ze 2 tygodnie .. Powinny robic sie żółte a nie usychac i zwijac do góry prawda? Czy to normalne czy cos jest nie tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 22 Maja 2022 @Luznyyy jak by przypalona temperatura jaka przy szczytach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 22 Maja 2022 w sumie to nie wiem.. Ale znośna.. Gdy podstawilem reke nie grzalo aż tak .. zebym musiał ja zabrac stamtąd.. Poza tym wedlug producenta 30 cm mam ustawic od szczytów.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 22 Maja 2022 Wyglada jak przyjarana od lampy, ale na biobizz miałem identycznie przyjarane. Napisz co dawałeś i w jakich dawkach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach