XyZ62618 0 Napisano 21 Maja 2022 Witam. Mam pytanie odnośnie czy to już oznaka płci? Roślina ma 3 tygodnie i nie spotkałem się żeby po tak krótkim czasie już miała oznaki. Z góry dziękuję za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 21 Maja 2022 To boczne pędy są 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XyZ62618 0 Napisano 21 Maja 2022 @Bubble dzieki Wielkie, jeszcze jeśli wiesz to mam pytanie odnośnie lisci zarodkowych jeśli ulegną uszkodzeniu to wpływa to na wzrost ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 21 Maja 2022 @XyZ62618 Mówisz o liścieniach? NIe wiem, ja to nie zwracam szczególnie na nie uwagi od momentu wyhodowania pierwszych normalnych liści. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XyZ62618 0 Napisano 21 Maja 2022 @Bubble tak dzieku za pomoc ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach