Jkwjoke 6 Napisano 18 Maja 2022 Jak w tytule na ile gram mniej więcej mogę liczyć, są dwie rośliny 37 dzień flo, obie pestki z palenia,ziemia light mix, box 40*40, lampa mars-hydro ts-600. Nawozy try pack bio bizz oraz bio heaven, ph w normie temperatura 27c niestety nie mam możliwości pomiaru wilgotności. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Maja 2022 @Jkwjoke Przyłóż zapalniczkę do topa, bo nie ma punktu odniesienia dla ich wielkości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 18 Maja 2022 @Zielone krainy box 40x40. Myśle, że nie więcej jak 30-40g z tego krzaka. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jkwjoke 6 Napisano 19 Maja 2022 @Zielone krainy git? @Chochlit13 w sensie z jednego czy z tych obu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 19 Maja 2022 na tym etapie to jeszcze nikt Ci nie wywróży ile z tego będzie - wszystko zależy od tego jak jeszcze napuchną te topy, jesteś dopiero w połowie drogi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Maja 2022 @Jkwjoke Ile te rosliny mają ? Jeszcze nie są dojrzałe tak na oko, spuchną poczekaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jkwjoke 6 Napisano 20 Maja 2022 9 godzin temu, Zielone krainy napisał: @Jkwjoke Ile te rosliny mają ? Jeszcze nie są dojrzałe tak na oko, spuchną poczekaj. 79dni maja I jest to ich 39 dzień na flo czy mogę liczyć że będzie conajmniej 50g, jest to moja 3 uprawa i byłby to dla mnie taki kamień milowy, który chciałbym osiagnac, zwłaszcza że jest to pierwsza uprawa na ledzie wcześniej było na cfl ale człowiek za bardzo nie wiedział z czym to się je. 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Maja 2022 @Jkwjoke Jak dobrze spuchną to wtedy zobaczysz, ale jak na nie patrzę to bym powiedział, że 35-40 g, jak dobrze spuchną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jkwjoke 6 Napisano 20 Maja 2022 3 godziny temu, Zielone krainy napisał: @Jkwjoke Jak dobrze spuchną to wtedy zobaczysz, ale jak na nie patrzę to bym powiedział, że 35-40 g, jak dobrze spuchną. Dobra zobaczymy co będzie, napisze ile wyszło jak zbiorę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach