Amnesia 2 Napisano 13 Maja 2022 witam mam taki problem na 1 z listków widać że ma przypalony listek na końcu ale to wiem że od słońca i już nie wystawiam tak na ful słońce ale problem jest w tym że 2 listek jest lekko złotawy po środku ps roślinka ma 1,5 tyg i nie wiem proszę o pomoc bo nie chcę jej stracić ❤️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Maja 2022 @Amnesia a gdzie fotka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 13 Maja 2022 ups sorki już daję ps sory za syf @Tester help @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Maja 2022 @Amnesia może też tam go przysmaliło trochę, daj jej warunki normalne bo dużo nie zbierzesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 13 Maja 2022 nie możliwe tego to już nie była za oknem cały czas a szyba w oknie nie przepuszcza aż tak światła to co ma w cieniu rosnąć pod drzewem np? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Maja 2022 @Amnesia nic jej nie jest w sumie tylko trochę wyciągnięta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 14 Maja 2022 @Tester wiem jak bede przesadzał ją to głebiej wkopie to nic się nie stanie co nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Maja 2022 @Amnesia nic sie nie stanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 14 Maja 2022 @Tester to gdzie ja mam je trzymać? pod drzewem czy co żeby tak nie paliło ich? i ps co zrobić jak przelałem ją ? XD bo 2 dni temu tak podlałem że japier*** i mi 1 ledwo żyje listki ma do dołu i się boje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 14 Maja 2022 i może ten żułty listek to nie dobór azotu może co o tym myślisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 14 Maja 2022 @Amnesia daj go albo na out albo do boksa najpierw bo z takiej uprawy gówno będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 14 Maja 2022 @Kibic jest ciągle na out i ożył @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 14 Maja 2022 jak jej dam trochę azotu nic się nie stanie? może to przez brak witamin ziemia jest dobra bo dałem włukno kokosowe i ziemie uniwersalną z dobrą ph i kamyczki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 15 Maja 2022 @Amnesia pokaż jak to rośnie na out @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 15 Maja 2022 na polu pod drzewem w cieniu takim nie dużym zeby słońce jej nie paliło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Maja 2022 @Amnesia to nie ma być w cieniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 15 Maja 2022 @Andi to co ja mam zrobić jak dam na ful słońce to mi spali ją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Maja 2022 @Amnesia jak sapli podlewasz i nie spali, do gleby daj bezpośrednio jak to ma być outdoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amnesia 2 Napisano 15 Maja 2022 @Andi są jeszcze małe mają zaledwie 2 tygodnie dałem na ful słońce tydzień temu i podlewane było i spalił0o @Andi to co ja mam zrobić jak dam na ful słońce to mi spali ją @Andi okej zaufam ci ale te plamki na listkach to co to? mam się bać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Maja 2022 @Amnesia proponował bym się doszkolić na początek, poczytać popatrzeć fotorelacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach