Gość Szwagrom Napisano 30 Czerwca 2022 @Obserwator No jak na razie świetnie mu to idzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 4 Lipca 2022 Dzień 61 Panny żyją, idą do przodu, ale przędziorki nie dają im spokoju. Po tygodniu od oprysku znowu zauważyłem nowe plamy na liściach, zatem wczoraj poszedł kolejny oprysk, tym razem mam nadzieję skutecznie je wybiję. Trochę mi się Panny wyjadły po 2 podlaniach samą wodą z cal magiem. Znowu lecą nawozy, co drugie podlanie, ale coś nie mogę ich wyczuć. Widzę lekko popalone końcówki, a jednocześnie panny są coś blade. Może ktoś ma sugestię co do żarcia im dać ? Blue Lemon bardzo szybko dojrzewa, ogarniałem trichomy to już na ten moment jest pół na pół przezroczyste z mlekiem. Jack Herer zdecydowanie wolniejszy, dużo słabiej puchną topy, trichomy zdecydowanie przezroczyste. Gdyby ktoś jakieś sugestie co do karmienia to chętnie 😄 do dyspozycji Grow, Bloom, Top max, Cal mag. Poprzednie podlanie było samą wodą z 0,5ml/1l cal magu. Dzisiaj dzień karmienia, także będę wdzięczny za porady. Zwłaszcza co do jacka herera, który wydaje się, że nie chce puchnąć 😄 Po prawej na górze Blue Lemon, na dole po lewej Jack Herer. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Lipca 2022 To okolo 8 tydzien? Dobrze napuchniete jak na ten czas 🙂 trzeba dokarmic bo jeszcze troche zostalo czasu 😛 ale to niech fachowiec sie wypowie co jej dac 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 4 Lipca 2022 @Mr.Green Tak tak, 8 tydzień. Blue Lemon napuchnięta jak baranie jaja 😄 Jack trochę odstaje, ale liczę, że też pójdzie do przodu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Lipca 2022 Musisz patrzec tez ze rozne odmiany roznie puchna. Jedna ma wieksze topy druga mniejsze. Tych jest wiecej a tych mniej.. Wiec nie gniewaj sie na Jacka 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 4 Lipca 2022 @Mr.Green W żadnym wypadku się nie gniewam. Kocham obie tak samo, wiem, że palonko będzie dobre więc narzekać nie mam zamiaru. Aczkolwiek dysproporcja między jedną, a drugą jest spora 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Lipca 2022 Teraz patrze ze blue lemon haze to przewaga indica a jack hereh to hybryda indica i satiwa. Satiwa potrzebuje wiecej czasu niz indica. Stad moze wynikac roznica we wzroscie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 4 Lipca 2022 Ktos cos jakies porady do karmienia ? :d bo zaraz musze podlac, moze ktos cos zasugeruje co lac w jakich ilosciach 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Lipca 2022 @zwiezak966 im azotu brakuje tak mi się wydaje po zdjęciach ale z włączoną lampą to nie bardzo widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 Dobrze to wygląda, mocno spuchnięte topy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach