Czesiek 3 Napisano 5 Sierpnia 2019 Co myślicie o takim pomyśle aby wynająć mieszkanie pod uprawę indoor ? czy raczej trochę przypał ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 5 Sierpnia 2019 według mnie duży przypał właściciel może przecież skontrolować mieszkanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 5 Sierpnia 2019 w wynajmowanym mieszkaniu jakiś nie duży boks by przeszedł ale nie cały pokój w topach he he ? chyba że byłbyś pewny co do właściciela i zabezpieczył się przed zapachem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 5 Sierpnia 2019 ja w wynajmowanym mieszkaniu odpaliłem PC boxa wiedziałem kiedy właściciel przychodzi po kase i przez ten czas wietrzyłem mieszkanie a pc boxa wsadzałem do kilku worków po śmieciach aby nie było czuć zapachu i wszystko poszło gładko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 10 Sierpnia 2019 Przypal jest. Jedynie cos malego to tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 10 Sierpnia 2019 zgadza się ja coś mniejszego można by było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 10 Sierpnia 2019 ale czy oplaca sie wynajmowac mieszkanie zeby postawic pc boxa? przeciez to bez sensu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 10 Sierpnia 2019 @ChinQuan no raczej nie chyba że ktoś ma hajs i jest koneserem własnego ziółka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 10 Sierpnia 2019 @ChinQuan To jak wynajmiesz mieszkanie i dajmy, ze wlasciciel tam nigdy nieborzyjdzie. Postaw boxa nie wiem 2x1,5metra lub nawet cos mniejszego. Ile lamp musi wjechac i wiatrakow. Pobor pradu skoczy. Pol biedy jak listy od dostawcy energii dostaniesz Ty, a nie wlasciciel. Ale i tak ostatnio w moim regionie sprawdzaja takie przypadki i np przed startem ogrodu placil ktos dajmy 100pln miesiecznie, a ogrod jest miesiac i przychidzi okolo 500pln, to wlasciciel sie zastanowi, bo rachunek pewnie on dostanie. Co tam robisz, ze te kilo vaty spierdalaja tak szybko. A gorsze jest to, ze czlowiek od dostawcy energii przyleci do licznika czy z nim wszystko ok czy nikt sie nie podpial do licznika. Stwierdzi, ze jest ok i moze zglosic to policji. Bo to dostawca energii i psy dzialaja razem i znam takie przypadki. 40 lat w moim regionie za duzo mial w ogrodzie, a i cos dillowal. Moze dostac do 8 lat. Wiec Panowie z fsrtem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach