Majki4679 2 Napisano 6 Maja 2022 (edytowane) witam jestem początkującym hodowcą który chce nabrać doświadczenia w uprawie auto i oudoor bardzo mi będzie milo jak ktoś dawał dobre rady w uprawie od kiełka do topów w zamian za to będę posyłał fotki góry dzięki Edytowane 6 Maja 2022 przez Majki4679 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 6 Maja 2022 @Majki4679 siema auto słabo na początek chyba ze Ci na plonach nie zależy nie ma dużo czasu i mało wybaczają sezony zawsze coś naprawisz chetnie Ci pomogą doświadczeni growerzy z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki4679 2 Napisano 13 Maja 2022 W dniu 06/05/2022 o 22:32, Annigmato napisał: @Majki4679 siema auto słabo na początek chyba ze Ci na plonach nie zależy nie ma dużo czasu i mało wybaczają sezony zawsze coś naprawisz chetnie Ci pomogą doświadczeni growerzy z fartem Annigmato właśnie wykiełkowały mi trzy pestki tyle ile zamówiłem odmian się nazywa super skun auto jutro wieczorkiem już będę już wsadzał do ziemi i z moich doświadczenia po wsadzeniu w glebę nakrywam na doniczkę butelkę która chroni od zdarzeń naturalnych ma klimat jak w szklarni jak łodyga już będzie mocniejsza zdejmę i pozwolę powiewu wiatru nią umocnić od połamania pytanie kiedy dodać pierwsza dawkę bo pierwszy tydzień to tylko woda ale drugi tydzień mogę już dodawać małymi dawkami nawóz na wzrost specjalny dla konopi proszę o pod powiedzenie i poradę od kiełka do kwiatu z góry dzięki i pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Maja 2022 (edytowane) Czytam ten tekst powyżej i aż mnie oczy bolą. Gdzie przecinki i kropki chłopie 😄 Edytowane 13 Maja 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki4679 2 Napisano 13 Maja 2022 @Udyr mordko wiesz jak jest jak buszek dobrego materiału wchodzi w działanie to pisze bez tego ale dzięki za uwagę xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach