Tehalcjusz 81 Napisano 6 Maja 2022 Witam Mam w namiocie 4 automaty White Widow od Royal Seeds, dziewczyny aktualnie sa pod dwoma CFL125W (maja dopiero tydzien). Mysle nad zmiana na panel led i wlasnie mam zawrot glowy jaki panel wybrac... Czy waszym zdaniem Viparspectra p1000 bedzie wystarczajaca do namiotu 60x60x140... Z gory dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Maja 2022 @Tehalcjusz Wystarczy śmiało. Tu kolega działa na modelu z mniejszymi watami. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tehalcjusz 81 Napisano 6 Maja 2022 @Udyr Dzieki Wielkie To nic tylko zamowic i czekac na efekty 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 6 Maja 2022 @Tehalcjusz 60x60 na 4 dziewczynki , mam 2 dziewczynki na 40 x40 i jest za mało miejsca ;(( @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tehalcjusz 81 Napisano 7 Maja 2022 @guma1993 wczesniej mialem 4 automaty na 50x50 w 11l doniczkach i dalo rade to ogrnac... Teraz dalem 14l donice mysle ze jakos sie uda..zobaczymy🤔🤔 Ostatni raz juz na automatach, nastepny raz juz pewnie tylko dwie roslinki... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach