Barney's 271 Napisano 4 Maja 2022 Siema planuje zakupić coś w stylu blaszak do uprawy czy to zda egzamin jeżeli chodzi o temperatury ? Czym i jak najwyżej ocieplić jakieś ogrzewanie ? Ale jakie mam mętlik w głowie Czy macie lepszy pomysł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Maja 2022 @Barney's a ty chcesz w zimie uprawiać w nim ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 4 Maja 2022 Takie plany @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Maja 2022 @Barney's to trzeba by ocieplać i ogrzewać go @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 5 Maja 2022 Trochę pizda w czasie zimy tam będzie. Dać się z pewnością da, tylko czy to warte zachodu wgl w zimę? Grzać to i ogólnie... Wszędzie będzie śnieg, a garaż...? Ktoś mądrzejszy może Ci coś doradzi. Według mnie średnio na jeża @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 5 Maja 2022 Mój znajomy ocieplił taki garaż styropianem i jakimiś starymi dywanami a potem koce ratownicze i lampy to były HPS nie było żadnego ogrzewania przez cały rok tylko te lampy nie pamiętam tylko jak to u niego z wentylacją było projekt spoko ale musiał się wyprowadzić i rozmontować to wszystko 😢 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 5 Maja 2022 Kolega ma rację, pod hpsami miało by to może i rację bytu, tylko mnie osobiście martwi trochę śnieg w zimę 😅 Wszędzie będzie pełno śniegu, a garaż czysciutki haha No i wentylacja mądrze, żeby było dyskretnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Maja 2022 7 minut temu, JanKowalski napisał: osobiście martwi trochę śnieg w zimę 😅 Wszędzie będzie pełno śniegu, a garaż czysciutki haha jakiś sztuczny śnieg z jakiegoś tworzywa 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Maja 2022 @JanKowalski to nie kolorado czy inna alaska xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Maja 2022 No a jakby zrobic izolacje od dachu z waty szklanej i dać maty na podgrzewanie podłogi przecież domy jednorodzinne tez są ogrzewane a dach pokryty śniegiem do końca zimy u mnie było by prościej bo śnieg jest raz na 5-8 lat i to max na tydzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach