Andi 428 Napisano 3 Października 2022 @mirecki jak krzaki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 3 Października 2022 @Andi byłem teraz kilka razy ale fot nie robiłem bo byłem nocą. AK jutro leci na częściową kosę bo plecha daje o sobie znać, pozostałe rosną zdrowo i dobrze ale brak słońca doskwiera. Jeśli pójdzie teraz z górki to za ok 1,5mies pozostałe krzaki idą pod kose bo na ten moment to tak średnio jest. Tydzień temu próbowałem to Ak palić ale szczerze mówiąc to nie odczulem nic, być może z racji tego że miałem trochę pracy na głowie (jak mam dużo do zrobienia i zapale to po prostu nie za bardzo czuje fazę). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Października 2022 Ehh ja już powinienem miejsca w boxie na suszenie szukać a tu cisza. Zapachy są, pąki się zawiązują. Teraz niech natura robi swoje. Super Skunk Lekko wygięta, miałem wrażenie że coś przeszło tamtędy ale strat brak. Jack Herer Amnezja AK 47 Niestety, tutaj plecha sieje ogromne spustoszenie. Ogólnie zrobiłem dzisiaj częściową kose, krzakowi brakuje ok miesiąca ale lepiej coś mieć niż nic. Pozbierałem co grubsze a reszte zdrową zostawiłem. Na wszystkie Panny wleciała canna cure z hesi vit. Zebrane topy lecą do słoika z wodą bo nawozów nie żałowałem 😜 Wszystkie najlepsze szczyty poszły do gnoju ;( 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Października 2022 Oby coś podochodziło. Z farcikiem jeszcze raz 🖐️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 5 Października 2022 13 godzin temu, mirecki napisał: Zebrane topy lecą do słoika z wodą bo nawozów nie żałowałem deszcz wypłucze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Października 2022 @Filozof chodziło mi o temat z Ak co teraz częściowo ścinałem bo pakowałem w to między czasie trochę nawozów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Października 2022 (edytowane) Super Skunk Jack Herer Amnezja Ak Fryzjer był i to dość spory, liczy że odwdzięczy mi się teraz tak jak należy (liście posprzątane jak coś z pod krzaka). Witaminki oraz bigbud wleciały, zrobię też oprysk z canna cure +pk 13/14 i niech puchną suki. Plechy brak. Edytowane 10 Października 2022 przez mirecki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 22 Października 2022 Bez zbędnego pierdolenia. Fryzjer wjechał po raz kolejny na wszystkie Panny. Od ostatnich odwiedzin widać sporą różnicę. Plechy nie ma (były może 2 epizody ale to przez liście uschnięte). Super Skunk - planowana kosa gdzieś na mikołaj, może na wigilię 😂 Jack Herer - kosa gdzieś na andrzejki Amnezja - gdzieś za ok 3 tygodnie. Tu fryzjer zrobił doskonałą robotę. AK - pozostałe topy są prawie gotowe, myślę że za ok 1,5-2 tygodnie można kończyć ją Po zrobieniu fot zrobiłem kolejnego fryzjera. Nie dawałem papu bo deszcz padał więc bez sensu. Przymrozki zrobiły ładne kolorki 😁 Super cropping W przyszłym tygodniu leci podwójna dawka green sensation i chyba kończę z nawozami, ale to się okaże. Niedoborów brak, rośliny silne, zdrowe i niech pogoda dopisuje a topy będą zwarte i twarde 😎 pozdro ekipa 💪 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Października 2022 @mirecki nie zamokłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 23 Października 2022 @Tester spokojnie, taki problem to nie problem 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goblinn 0 Napisano 24 Października 2022 Wygląda to świetnie..=) ja moj outdor afghan skosilem. Trichomy były juz mleczno bursztynowe, a że kawałek dalej na innym spocie zajebali mi serious 6 (duże drzewo) to obawiałem się o afghany i nie dałem im więcej czasu na puchnięcie.. zostały jeszcze 3x OG Kush ale z nimi zaryzykuje i po3mam trochę.. oby się odbiły jak Twoja amnezja po fryzjerze.. Zdrówka życzę 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 24 Października 2022 @Goblinn po fryzjerze znacznie więcej światła dotarło do topów więc różnica wyszła od razu. Byłem dzisiaj, podlałem panny green sensation w potrójnej dawce + profilaktycznie dolomitem podsypałem i oczywiście canna cure. Ale tam pięknie pachnie 🤤 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goblinn 0 Napisano 25 Października 2022 Oj napewno pięknie ×D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 3 Listopada 2022 Mały spoiler 😍😌 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goblinn 0 Napisano 4 Listopada 2022 Ale ładny bukiecik ×D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) @Goblinn poczekaj na efekt końcowy, jak mi się to wszystko w boxie zmieści to będzie cud ;D Edytowane 4 Listopada 2022 przez mirecki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goblinn 0 Napisano 4 Listopada 2022 I to jest AK dopiero..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Listopada 2022 @Goblinn nieee, Ak to w większości plecha zjadła, to na foto to tylko szczyty amnezji 😜 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Listopada 2022 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Listopada 2022 @mirecki pranie się suszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach