Amnesia 2 Napisano 19 Kwietnia 2022 Ogl nie wiedziałem gdzie taki temat dać ale jak najlepiej kiełkować ja zawsze robiłęm tak że na 24h do szklanki z letnią wodą odstaną 1 dzień i do szafki do ciemnego miejsca po 24 h jak kiełka jeszcze nie było przekładałem na waciki zmoczyłem i znowu do ciemnego i zawsze mi to wypalało co do 1 pestki ps myłem ręce przy kazdej delikatnej pesteczce w sęsie dotykaniu jej a wy macie jakieś leprze techniki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) Ja po prostu daje miedzy wilgotne waciki i do szafki Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach