Skocz do zawartości
Amnesia

Kiełkowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Ogl nie wiedziałem gdzie taki temat dać ale jak najlepiej  kiełkować ja zawsze robiłęm tak że na 24h do szklanki z letnią wodą odstaną 1 dzień i do szafki do ciemnego miejsca po 24 h jak kiełka jeszcze nie było przekładałem na waciki zmoczyłem i znowu do ciemnego i zawsze mi to wypalało co do 1 pestki ps myłem ręce przy kazdej delikatnej pesteczce w sęsie dotykaniu jej a wy macie jakieś leprze techniki ? 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...