Luigi 78 Napisano 19 Kwietnia 2022 Siema. Przychodzę z problemem w którym głównym powodem są topy, które nie puchną. Mam criticala widocznego poniżej. 66 dzień uprawy, rosną i rosną włoski ale nic poza tym, roślina jest w ogóle nie zbita w topach, jakby w ogóle ich nie miała. Czy to jest do odratowania? Problem, genetyka, stare nasionko? Idk. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) @Luigi hmm nie wiem czy to to ale u mnie slabo puchly gdy mialy za goraco. Pamietam gdy jeszcze uprawialem pod CFL to topy najblizej lampy byly najchudsze. Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 19 Kwietnia 2022 @Niemedyczny_Użytkownik nie wiem czy to zależy od rośliny ale sąsiadki mają na takiej samej wysokości lampy i puchną jak walnięte. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 19 Kwietnia 2022 czym je karmisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) @lamasky Advanced Nutrients, według planu na automaty. Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez Luigi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 19 Kwietnia 2022 @Luigi a jak ze stresem rośliny w trakcie całego cyklu życia? Była narażona? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Eddie Plant Jedynie kilka listków powycinanych + trening lst. Nic jej nie obcinałem, leciała jak chciała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Luigi ziomuś spróbuj tego, u mnie się sprawdza, to jest zamiast pk13/14 i jemu podobnych, mieszasz z bloom i efekty widzisz w mgnieniu oka 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach