Kometa 6 Napisano 5 Sierpnia 2019 /czy opłaca się robić topping na automatach? bo różne krążą opinie nie którzy odradzają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 81 Napisano 5 Sierpnia 2019 ja też jestem przeciwny temu treningowi na automatach lepiej zastosować inne treningi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 5 Sierpnia 2019 a dla czego ten trening nie jest zalecany dla automatów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 5 Sierpnia 2019 bo automaty mają krótki tryb wegetacji jakieś 3-4 tygodnie i zwyczajnie nie opłaca się tego robić, chociaż nie zawsze tak jest bo widziałem że ktoś robił topping z pozytywnymi efektami, ale rzadko kto go robi na automatach, ja bym zastosował lepiej LST @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 5 Sierpnia 2019 ok dzięki za informacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 936 Napisano 14 Sierpnia 2019 Sam jeszcze nie zacząłem, ale mój kolega ma trochę doświadczenia i on robi tak, że jak wsadza kilka krzaków, to topuje tylko 1 czy 2 te najszybciej rosnące-te powinny zdążyć się zregenerować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 14 Sierpnia 2019 @doominik no można i tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach