Ma✖ 4 Napisano 12 Kwietnia 2022 Witam serdecznie chciałbym zapytać, ile mniej więcej potrzeba im jeszcze czasu do ścinki? Dziś mamy 77 dzień 45 dzień kwitnienia (7 tydz) łącznie 11 tyg odmiany to Big Mazar auto i Super Skunk. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Kwietnia 2022 3-4 tygodnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ma✖ 4 Napisano 12 Kwietnia 2022 @konopny_janusz Aż tyle? O kurde myślałem że są już na finishu.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ma✖ 4 Napisano 12 Kwietnia 2022 Kilka fotem z bliska.. zrobiłem co się dało 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Kwietnia 2022 @Ma✖ Zależy czego chcesz, jak mleka, to już możesz odstawić nawozy, 2 tygodnie woda + miód i kosa. Teraz masz prawie mleko, jeszcze gdzie niegdzie są przeźroczyste. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Kwietnia 2022 @Ma✖ ja bym poczekał do 100 dnia, liści masz sporo jeszcze zdrowych 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ma✖ 4 Napisano 12 Kwietnia 2022 @Zielone krainy Przepraszam nie rozumiem tego "miodu" Czy znajdę gdzieś temat na forum gdzie mogę poczytać o trichomach i zdecydować czego oczekuje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Kwietnia 2022 @Ma✖ Woda z miodem dla poprawy smaku, ale to , jak chcesz, nie musisz dawać miodu do wody, może być sama woda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ma✖ 4 Napisano 12 Kwietnia 2022 Szczerze mówiąc myślałem że tydzień do ścinki mam i już z tydzień samą wodę dostają.. A przez jaki okres tą wodą z miodem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Kwietnia 2022 @Ma✖ Mozesz dać tydzień do kosy i lać samą wodę, mleko będziesz miał, ale bursztynu nie. No najlepiej 2 tygodnie, by się roślina w pełni wyczyściła z nawozów. Temat niżej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ma✖ 4 Napisano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) Dobra zdecydowałem, że poczekam, aż w połowie będą mleczne, a w połowie bursztynowe myślę, że to dobra opcja. Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez Ma✖ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Kwietnia 2022 @Ma✖ Opcja kanapowa, urywająca głowę, ale kto co lubi :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ma✖ 4 Napisano 12 Kwietnia 2022 Chce ściąć w momencie kiedy efekty będą najciekawsze lepiej byłoby poczekać do bursztynu? Jest ktoś w stanie opisać/rozwinąć bardziej jak to jest przy tych 3 ostatnich opcjach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Kwietnia 2022 @Ma✖ Zależy czego chcesz, tu masz tabele: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ma✖ 4 Napisano 12 Kwietnia 2022 Lubie jak siedzi i na łbie i na ciele 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) Ścinaj na full mleku bursztynowe trichomy mają mniej thc Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach